Dobrotvorna akcija 2011. - Lauri Čačko

Dobrotvorna akcija 2011. - Lauri Čačko

PostPostao/la Klapac » sub ožu 26, 2011 1:05 pm

Srednja škola Zlatar već petu godinu organizira dobrotvornu akciju koja završava priredbom „Tko dobro čini, od Boga je…“.

Želja Škole bila je da takva akcija i priredba postanu tradicionalne te se svake godine u vrijeme korizme organizira s ciljem prikupljanja financijske pomoći za djecu s težim zdravstvenim teškoćama s područja Krapinsko-zagorske županije.

Svrha ovogodišnje priredbe je prikupljanje sredstava za pomoć u liječenju djeteta koje boluje od spinalne mišićne atrofije tipa I. Radi se o osmogodišnjoj djevojčici LAURI ČAČKO iz Hraščine (Vrbovo). Dijete je nepokretno i ne može samostalno sjediti. Zbog poteškoća s disanjem od šestog mjeseca života je na respiratoru. Komunicira samo mimikom.
Djevojčici su potrebna specijalna kolica koja bi joj donekle poboljšala kvalitetu života i njezinim roditeljima olakšala prijevoz djeteta. Takvo ortopedsko pomagalo vrlo je skupo i roditeljima teško dostupno.

U sklopu ove akcije otvoren je žiro-račun u Zagrebačkoj banci 2360000-3114077472 na koji se mogu vršiti uplate za pomoć djevojčici Lauri Čačko.

Dobrotvorna priredba održat će se 02.04.2011. u „Sokolani“ Zlatar s početkom u 18 sati.

Srednja škola Zlatar poziva sve dobre ljude da u skladu sa svojim mogućnostima pomognu Lauri i njezinoj obitelji.
Klapac
 
Postovi: 36
Pridružen/a: čet vel 17, 2011 11:21 pm

Natrag na Dobrotvorna akcija "Tko dobro čini, od Boga je ..."

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron